Pernille og Jesper - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Pernille og Jesper

Bryllupsfotografering København

Tak Thomas og tak for nogle fantastiske gode bryllupsbilleder. Vi er mere end tilfredse og vil til en hver tid anbefale dig til andre!

Kh. Jesper og Pernille


Jeg havde fornøjelsen af at fotografere til Jesper og Pernilles bryllup i Nordsjælland, ved Hørsholm Kirke og bryllupsfotografering tæt på, med den flotte sportsvogn som strålede om kap med brudeparret på den flotte solskinsdag i juni. Jeg lavede både bryllupsfoto i og omkring kirken ved selve brylluppet, og en nærliggende park lavede vi bryllupsfoto portrætter. Pernille og jesper var en fornøjelsen at arbejde med, de gik virkelig ind i opgaven og spillede med på mine ideer, hvilket var herligt og jeg synes det ses på billederne, som de også blev rigtig glade for.

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  •  

    Linda og Anders

    "Tusind tak for de fantastiske bryllupsbilleder, du tog til vores bryllup. Det var utroligt, at du kunne være så "usynlig" under vielsen i kirken, men samtidig ende op med så mange fine billeder af selve ceremonien samt stemningsbilleder af gæsterne