Linda og Anders - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Linda og Anders

Bryllupsfoto København

Tusind tak for de fantastiske billeder, du tog til vores bryllup. Det var utroligt, at du kunne være så "usynlig" under vielsen i kirken, men samtidig ende op med så mange fine billeder af selve ceremonien samt stemningsbilleder af gæster og familie. Vi var også meget glade for det sted, du foreslog til vores portrætbilleder; Det Kongelige Danske Haveselskabs Have på Frederiksberg. Det var helt ideelt i forhold til vores ønsker. Stor tak fordi du - med dit behagelige væsen, gode humør og store professionalisme - var med til at forevige vores bryllupsdag. Du forstod virkelig at "fange" os i de rette øjeblikke. Det endelige resultat var over al forventning! Vi vil også takke dig, fordi du allerede dagene efter brylluppet - mens vi endnu var på bryllupsrejse - sendte os en lille "forsmag" på billederne. Det var dejligt.

Linda og Anders


En skøn eftermiddag med Linda og Anders på Frederiksberg i København, Med sang og musik i kirken, flot classic car som brudekaret, og bryllupsfotografering i Frederiksberg Have i det smukke eftermiddagslys.

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  • Pernille og Jesper

    Bryllupsfotografering København Tak Thomas og tak for nogle fantastiske gode bryllupsbilleder. Vi er mere end tilfredse og vil til en hver tid anbefale dig til andre…

    Peter & Lonny

    "Tusinde tak for de fantastiske flotte bryllupsbilleder som du har taget ved vores bryllup. Det har været en rigtig god oplevelse med dig som bryllupsfotograf, både under vores samarbejde og planlægning op til brylluppet