Peter & Lonny - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Peter & Lonny

Bryllupsfotografering Sjælland

Tusinde tak for de fantastiske flotte billeder som du har taget ved vores bryllup. Det har været en rigtig god oplevelse med dig som bryllupsfotograf, både under vores samarbejde og planlægning op til brylluppet hvor vi fik en rigtig god rådgivning og vejledning, samt på dagen hvor du udviste den ro og det nærvær, som fik os til at slappe af og bare nyde det. De bliver ofte studeret og vist frem. De er jo så gode, at det rent faktisk var svært at vælge billede til takkekort ;)

Lonny & Peter

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  • Linda og Anders

    "Tusind tak for de fantastiske bryllupsbilleder, du tog til vores bryllup. Det var utroligt, at du kunne være så "usynlig" under vielsen i kirken, men samtidig ende op med så mange fine billeder af selve ceremonien samt stemningsbilleder af gæsterne

    Peter & Simone

    Bryllupsfoto ved Søllerød KirkeTak for en god oplevelse med at få taget vores bryllupsbilleder. Det var en fornøjelse. Vi havde en super god dag, og er lige kommet hjem fra en dejlig bryllupsrejse. Tusind tak for billederne, de er fantastiske. Simone…