Peter & Simone - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Peter & Simone

Bryllupsfoto ved Søllerød Kirke

Tak for en god oplevelse med at få taget vores bryllupsbilleder. Det var en fornøjelse. Vi havde en super god dag, og er lige kommet hjem fra en dejlig bryllupsrejse.

Tusind tak for billederne, de er fantastiske.

Simone og Peter

En lørdag eftermiddag i oktober, ved Søllerød Kirke – Solen skinnede fra en skyfri himmel og efterårsfarverne var overalt. De smukke rammer ved kirken og præstegården var perfekte. Sådan en eftermiddag kan man ikke bede om mere som bryllupsfotograf. Det skulle da lige være et glad og lykkeligt brudepar, som har sat rigelig tid af til bryllupsfotografering, med masser af ideer til sjove, søde eller eftertænksomme billeder. Det blev et par skønne timer sammen med Peter og Simone, – tak til jer for super selskab, samarbejde og masser af grin. ;)

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  • Peter & Lonny

    "Tusinde tak for de fantastiske flotte bryllupsbilleder som du har taget ved vores bryllup. Det har været en rigtig god oplevelse med dig som bryllupsfotograf, både under vores samarbejde og planlægning op til brylluppet

    Anne og Peter

    Bryllupsfoto ved Hvalsø og HolbækHej Thomas Tak for de skønne billeder, vi havde nogle sjove timer sammen med dig, og resultatet er blevet helt fantastisk – familie, venner og ikke mindst os selv er meget glade for billederne. Billederne fra kirken…