Tine og Martin - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Tine og Martin

Bryllupsfoto på Frederiksberg Slot i københavn

En skøn dag i maj, med vores dejlige datter og hele familien. Tak for de smukke billeder, som gør det nemt at genopfriske de mange dejlige øjeblikke, de har gjort lykke hos alle der var med på dagen.

Hilsen Tine og Martin

Det er altid en dejlig oplevelse at være bryllupsfotograf på Frederiksberg Slot. Denne forårsdag var ingen undtagelse. Fin lille slotskirke, humoristisk og glad præst, et dejligt brudepar, Martin og Tine, og selvfølgelig deres lille guldklump, som blev døbt samtidigt. De flotte rammer på slottet med lange sidegange i slotsgården, gjorde det til en billedmæssig taknemmelig opgave, med det smukke brudepar og den fine forårssol som strålede fra oven. Fotograferingen sluttede af i den hyggelige have ved Restaurant Josty, Haveselskabets Have.

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  • Marcus og Marie

    Bryllupsfoto ved Værløse og BagsværdStemningsfulde billeder fra en fantastisk dag! Vi er så glade for bryllupsbillederne, og synes at de fint afspejler netop hvem vi er og hvordan vi oplevede den smukke dag vi havde med familie og venner. Billederne…